ENGLISH
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
A legokosabb SSD a világon.
Miért a legokosabb?

Miért a legokosabb?

Mert beépített adatmentés szolgáltatással rendelkezik, így garantálja adatai biztonságát
Mert mindezt automatikusan teszi
Mert mindehhez nincsen szükség sem külső eszközre, sem internet kapcsolatra
Mert rajta tárolt adatit az eszköz meghibásodása esetén sem veszíti el
Mert segítségével számítógépét 15 perc alatt teljesen újratelepítheti (pl.: vírusfertőzés esetén)
Mert mindez informatikai ismertek nélkül is elérhető
Hogyan tudja mindezt?
Az eszközben három külön tároló elem van kialakítva (elsődleges, backup és szerviz), de gépbe helyezve normál meghajtóként működik. A mentések során (lemezkép vagy fájl szintű) az adatokat az egyes tároló elemek között a belső kontroller mozgatja, amelyet az adminisztrációs szoftver felügyel.
1
2
3
4
5

Kérdése van? Írjon nekünk!

Filozófiánk

Megbízható informatikai megoldások... Ez az, amit a Qube Technologies kínál meglévő és leendő üzleti ügyfelei számára, rugalmas, ügyfélközpontú kiszolgálással. Hitvallásunk, hogy minden üzleti kapcsolatban a legfontosabb tényező az ember, ezért a sikeres üzlet létrejötte csakis mindkét fél megelégedettségét szolgálhatja. Törekvésünk, hogy ügyfeleink igényeit lehetőség szerint teljes körűen kiszolgáljuk, segítve ezzel vállalkozásuk fejlődését.

Cégtörténet

Vállalatunk, a Qube Technologies idén ünnepli tíz éves jubileumát. Rendkívül izgalmas évtizedet hagytunk magunk mögött, amely során évről-évre fejlődtünk és bővültünk.
2007
2008
2012
2015
2016
2017
2018
Az alapítás évében a Vembu Storegrid termékére építve elindítottuk online backup szolgáltatásunkat.
Saját fejlesztésű e-archiváló megoldásunkkal sikeresen beléptünk a hazai ügyvédi piacra.
A szolgáltatásunk alapját képző Vembu Storegrid komponenst ebben az évben kiváltotta saját iBoard fejlesztésű rendszerünk.
Az igényekre reagálva elkezdődött az egyedülálló Smart SSD projektünk tervezése.
Megkezdtük együttműködésünket az Elansystems Kft.-vel a Smart SSD megvalósítása érdekében.
Ebben az évben kibővült E-archiválás szolgáltatásunk az E-per támogatással, valamint elnyertük a H2020 phase 1 pályázati támogatást a SmartSSD projektünkre.
A tízedik évfordulónk tiszteletére megújult vállalatunk arculata és elnevezése.
Megszületett a Qube Technologies Kft.

Szakembereink

A Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán villamosmérnökként végzett, majd pályafutását rendszeradminisztrátorként kezdte. Ezt követően az iSave Informatika Kft., illetve a Qube Technologies Kft. társ alapítója és cégvezetője lett. Több mint 15 éve foglalkozik biztonságos adattárolási megoldásokkal. Nevéhez fűződik az iSave e-archiválási szolgáltatás fejlesztése és megalkotása. Lételeme az új technológiák keresése, megismerése, és azok üzleti lehetőségekké alakítása.
Samarjai Zsolt
ügyvezető igazgató

Szakembereink

A Qube Technologies Kft. társalapítója, szakmai irányítója. Munkásságának állomásait összeköti a biztonság fogalma, bűnmegelőzési szakértő, ECSS EC-Council Certified Security Specialist) mérnök. Nevéhez fűződik a Mercatus One vállaltirányítási rendszer kifejlesztése.
Dallos Endre
okleveles villamosmérnök


Megbízóink

A Smart SSD még egy új, eddig soha nem alkalmazott adatvédelmi megoldás, amelyben máris számos neves vállalat lát lehetőséget. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink között tudhatjuk az alábbi vállalatokat.

iSave Elektronikus archiválás ügyvédeknek

Az elektronikus cégeljárás 2008-as bevezetését követően 2016-ban elindult az Elektronikus per rendszere is. Mindkét eljárás során elektronikus aláírással ellátott dokumentumok keletkeznek, amelyek megőrzését a 1/2018. (VI. 29.) ITM rendelet szabályozza. iSave archiválási szolgáltatásunk egyrészt a rendelet által megfogalmazott kötelezettségek teljesítését biztosítja, másrészt általános adatbiztonságot nyújt. (Például 100%-os védelem zsarolóvírusok támadásai ellen) Bővebb információt az alábbi tájékoztatóban talál.

Letöltések

iSave segítség
Távoli asztali kliens
iBoard
Win XP/7/8
iSave tájékoztató
2019
Windows XP 32/64 bit
Windows 7 32/64 bit
Windows 8/8.1 32/64 bit
Windows XP 32/64 bit
Windows 7 32/64 bit
Windows 8/8.1 32/64 bit
Most 1 hetes ingyenes
próbalehetőséget biztosítunk
szolgáltatásunk kipróbálásához!
Letöltés Letöltés Letöltés

Kapcsolat

Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.
Qube Technologies Kft.
Cím: 1149 Budapest, Kövér Lajos u. 54.
Telefon: +36 1 999 0940, +36 309 517 564
Fax: +36 1 999 0940

Írjon nekünk

SATA csatoló – Ezen a szabványos felületen keresztül kommunikál az eszköz az Ön számítógépével.
Elsődleges tároló – Ez a beépített Flash tároló tartalmazza az operációs rendszert és az összes felhasználói adatot. Elérhető kapacitása 128 GB – 1 TB.
Backup tároló – 10 darab MicroSD kártyából felépített redundáns tároló elem, amely csak az adminisztrációs szoftver számára írható és olvasható. Ide kerülnek a fájl és lemezkép mentések. Kapacitása 20%-al nagyobb, mint az elsődleges tárolóé. Írási és olvasási sebessége 1000 MB/sec felett, nagy teljesítményű modell esetén.
Szerviz tároló – Beépített boot-olható Linux meghajtó, amely teljes lemez visszaállítás esetén biztosítja a felületet, távolról is elérhető funkcióval.
Vezérlő egység – A hoszt gépen futó szoftverrel együtt működve felügyeli a mentések során létrejött adatforgalmat. Lemezkép mentés esetén akár 1000MB/sec adatátviteli sebességet is biztosít.